fbpx

Wij helpen u met het terugvorderen van de buitenlandse BTW. Indien u via SportChain een hotel boekt voor uw trainingskamp dan ontvangt u uiteraard een factuur van het hotel. Op deze factuur staat BTW vermeldt. Dat kunnen verschillende percentages zijn, dit is afhankelijk van het land waar u naar toe gaat of bent geweest. Afhankelijk van de grootte van de groep en de lengte van de trip kunnen de terug te vorderen bedragen flink oplopen. 

Indien uw land een belastingverdrag heeft met het land van uw bestemming dan komt u voor een buitenlandse terugvordering in aanmerking. 

Het terugvorderen van de BTW is een gecompliceerd proces. Ieder land heeft verschillende regels en daardoor is het terugvorderen een tijdrovend en moeilijk proces. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij werken met partners die dit voor u kunnen uitvoeren. 

Indien u geïnteresseerd bent in onze “VAT Reclaim” service kunt u via onderstaande contactformulier met ons contact opnemen. Of u stuurt een email naar vatreclaim@sportchain.com.  

 

Plan your trip

For the most accurate prices, set your travel dates.

Budget

Facilities


General Facilities


Room Facilities


Leisure Facilities